Over Schoonheidssalon JOLIESSE

Ik ben Christiana ,gespecialiseerde verzorger en schoonheidsspecialiste bij schooninstituut Joliesse.

Ik heb het  geluk mama te zijn van 2 lieve dochters en getrouwd met een fantastische man!

Ondertussen ben ik 10 jaar bezig met mijn favoriete bezigheid; huidverbetering , gespecialiseerde pedicure en ontharingen!

Mijn focus is vooral op huidverbetering om die rede kies  ik voor het merk Diego dalla palma. Een fantastisch merk dat bij ieder huidprobleem een oplossing kan bieden.  Diego dalla Palma Professional is een hoogwaardige dermocosmetia-lijn die al 58 jaar streeft naar optimale huidverbetering. Innovatieve ideeën en producten zijn het resultaat van intensieve samenwerkingen tussen onderzoeksteams en wetenschappelijke centra. Om de mooie resultaten van een gelaatsverzorging verder te onderhouden worden de diego dalla palma skincare producten voor thuiszorg sterk aanbevolen. Dit om optimale verbetering van de huid op langere termijn te garanderen.

 U bent voor de eerste keer bij ons? Ervaar onze nieuwe klanten gelaatsvezorging om de producten aan te voelen en eventueel een behandelplan op te stellen. Jouw verwachtingen worden besproken zodat we ook rekening mee kunnen houden.

Ik kies bewust om een beperkt aantal verzorgingen aan te bieden ; zodat ik mij voldoende kan bijscholen en jullie de beste service kan aanbieden!